Myrthe Sonneveld

Terug in Nederland

| 0 comments

Bij mijn aankomst op Schiphol word ik blij onthaald door ouders, vriendje en roomie met veel ballonnen en slingers. Ik zat naast een erg gezellige meneer in de comfort class dus ondanks mijn diazepammetje is het slapen er toch niet echt van gekomen, ik voel me niet zo lekker. Met zijn alle koffie drinken op Schiphol en dan snel naar huis. Mijn kamer is nog een paar dagen verhuurd dus logeer ik tijdelijk bij Sebas.

Al snel kom ik tot de ontdekking dat 3 nachten doorhalen op Curacao om te kunnen slapen in het vliegtuig toch niet zo’n goed idee is geweest. De hele dag voel ik me een beetje ellendig. Maar wat wil je dan ook, het is hier in Nederland nat en koud en alles gaat opeens weer snel, men loopt aan je te trekken om je weer te zien en omdat ik na al die maanden niet meer kan fietsen kom ik opeens te laat (te laat? dat kennen ze helemaal niet op de Antillen).

De welkomsttaart met aardbeien van Fieke, de verjaardagstaarten van Armpje en de verjaardagstaart van Sacha maken gelukkig een hoop goed. En zolang er niks gepland wordt en het tranquilo mag, is het eigenlijk best leuk om iedereen weer te zien.

Leave a Reply

Required fields are marked *.