Myrthe Sonneveld

Amsterdam – Curacao

| 1 Comment

Na huilend afscheid te hebben genomen van ouders, zus en vriendje vandaag eindelijk vertrokken naar Curacao!

Toen ik 5 jaar geleden voor het eerst naar Curacao ging met Ben vlogen we op Koninginnedag. Ik was de hele nacht wezen dansen en sliep gedurende een groot deel van de vlucht. Toen ik op een gegeven moment wakker werd zag ik mensen om mij heen ijsjes eten, dus ik dacht, dat wil ik ook! Tot mijn grote verdiet waren alle ijsjes op, en ik weet nog dat ik dacht: dat nooit meer!

Daar komt nog bij dat Floor mij zondag wist mede te delen dat vliegen met KLM in Hong Kong bekend staat om zijn lekkere ijs tijdes de vlucht.

Dus toen ik vandaag na een korte nacht in het vliegtuig stapte was mijn enige doel om een ijsje te scoren. Uren wakker gebleven met behulp van artikelen over Th17 cellen, mijn gloednieuwe iPod, vrouwenfilms (géén tranentrekkers) en mijn laatste Parool. Nou, het is gelukt! Op stoel 60A aan het raam, met een lege stoel naast me, heb ik heerlijk zitten genieten van mijn crunchy caramel icecream.

Overigens kreeg ik ook heerlijke pasta, profiterollen, pizza en appeltaart, maar dat ter zijde.

Nu zit ik bij Ellen thuis, in een mooi appartement waar ik een paar dagen mag logeren. Straks naar Willemstad om wat te gaan eten.

Morgen om 08.00 uur melden in het ziekenhuis bij de overdracht, ik ben benieuwd!

One Comment

  1. ha moppie, fijn dat je weer dartelt en t allemaal zo goed gaat want ‘t afscheid op schiphol was heel dubbel: verdrietig om weg te gaan maar wel heel spannend wat je gaat beleven. gelukkig dat je je ijsje hebt gescoord: doel 1 bereikt.

    we hebben je toegevoegd aan de vaste startpagina: super die eigen website!

    geniet ervan, liefs, mammie

Leave a Reply

Required fields are marked *.