Myrthe Sonneveld

Nieuw, nieuw, nieuw

| 8 Comments

Ik heb een mooie, degelijke, veilige, geairco’de Hyundai Getz uit 2007!

Voor stagaires heeft Hertz een paar auto’s beschikbaar die ze voor dezelfde prijs als brakke, oude, onbetrouwbare reguliere auto’s verhuren en zowaar was er vandaag één beschikbaar, de volgende komt pas weer vrij in juli. Wat en mazzel!

Tevens woon ik sinds gisteravond in een ontzettend mooi huisje met 2 aparte slaapkamers, grote woonkamer en maarliefst 2 porches. In een studentenhuis voor 40 man met kamers van 8m2 betaal je bijna het zelfde! Ik heb het goed voor elkaar.

Daar komt nog bij dat Iris gister met de laatste vlucht uit Nederland heeft weten te ontsnappen aan de wolk uit IJsland, dus ik heb een nieuwe huis- en autogenoot, harstikke gezellig.

Na mijn volgende huis te hebben bekeken waar ik vanaf 1 juni, als Iris weg is, zal gaan wonen (ookal super mooi, bij Hooks Hut en vlak bij het strand & ziekenhuis) ben ik dan eindelijk op het strand en in de zee geweest! Het water is hier precies goed van temperatuur. Iris en ik hebben besloten dat we bikini’s en handdoeken in de auto leggen zodat we elke dag na het werken op weg naar huis even gaan zwemmen.

Lekker en goedkoop de daghap gegeten in Punda (kibbeling met friet en sla, 10 naf) en nu toch weer naar huis. De vrijdagborrel is berucht bij al het expet ziekenhuispersoneel, maar daar zal ik er nog genoeg van mee gaan maken.

Morgen ga ik surfen met Robin, een jongen die ook in mijn hokje zit.

Kortom, nieuw, nieuw, nieuw en alles is leuk!

8 Comments

  1. ha blije gup, wat je zegt: autootje stond op jou te wachten! fijn dat alle logistiek nu goed geregeld is, dan kun je de resterende 16 weken gewoon genieten. ik vind het ook wel rustig, dat jij in een goede auto rond rijdt en niet in een barrel uit 1992 waar de vorige student ook aan heeft willen verdienen. cees en ik komen over 5 weken kijken naar al je huizen en je auto en het ziekenhuis en het strand. liefs mammie

  2. Heeee Roomiee!!!

    Wel stil hier zonder zo’n vrolijke rond-springende myrt!! 😉 Je hebt gelukkig nu alles wel allemaal goed voor elkaar zo te lezen. Gelukkig heb je ook genoeg tijd om volop van al die lekker zon en mooie stranden te genieten! En surfen, zozo, de nieuwe surfbabe is geboren hoor;). En ook nog een eigen autootje, goed geregeld allemaal. Hoop dat je helemaal kan aanpassen aan de relaxedheid van het eiland. Ik probeer het hier in nederland ook nog steeds in te voeren maar dat is best lastig. Maar vooral niet te druk maken om alles! Het belangrijkste is dat je je zonnebrand mee hebt;) Geniet van alle nieuwe dingen meid, ben alweer een beetje jaloers, maar heb niet echt recht van spreken… Kuskus,fieke

  3. Hallo met veel geduld, heeft Jenneke mij zo ver gekregen, dat ik jouw eerste berichtjes heb gelezen; wel 10 keer. Fantastisch zoals je alles voor elkaar brengt hoor. Ik verheug mij op de volgende berichtjes.
    Veel plezier en mooie ervaringen, liefs Oma.

  4. Hoi Myrthe,

    Stoer zeg, een eigen website! Je hebt het allemaal goed voor elkaar daar. Veel succes met alles en geniet ze. We gaan je belevenissen volgen, leuk!
    Veel liefs van ons allemaal.

  5. Ha Myrtie!!
    Klinkt als ‘de goed voor mekaar show’ bij jou! Heb al een papaya-etende, in bikiki zittende, wegzoekende myrthe in haar Hyundai voor ogen! Ben benieuwd naar alle dingen die je daar gaat ondernemen en of je stage uiteindelijk uit meer zal bestaan dan in je hokje boeken lezen, ;)! Have fun!
    XXX Floor ps. dommel je iedere nacht in slaap terwijl je aan de club8 denkt?

  6. Hoezo goed voor elkaar inderdaad!
    en vanaf nu geen borrels meer overslaan..

    Veel plezier!

  7. Klasse meid, heel bijzonder om in jou zo op de foto in Dushi Corsow in je huisje te zien staan. En auto met airco toch wel lekkerder dan steeds met raam open te moeten rijden, alhoewel dat wel stoer staat met een arm naar buiten hangend. Je kan Sietse melden dat we zijn waarneemgids in MC zullen bespreken. Zal ie wel leuk vinden.
    Liefs Ben

  8. Hoi Myrthe,
    Iris maakte ons attent op je website en ik vind het leuk om te lezen. Ben jij dat nou op die foto of is dat Iris? Fijn dat je Iris zo goed hebt opgevangen na haar reis. Wat fantastisch dat zij inderdaad als een van de laatsten Nederland heeft kunnen ontvluchten. We wensen ook jou een heel fijne tijd in Curacao en naast veel genieten van het mooie eiland ook succes met je onderzoek.
    hartelijke groet, Albert en Agneta, ouders van Iris.

Leave a Reply

Required fields are marked *.