Myrthe Sonneveld

Koninginnedag

| 2 Comments

Koninginnedag is hier net als in Nederland, maar dan een beetje warmer.

Er is overal (rommel)markt, muziek, veel tentjes waar je eten kan halen en vooral héél véél oranje!

Iris schafte er zelfs een oranje auto voor aan.

2 Comments

  1. Als Marinier ben ik een jaar op Curaçao geweest, door jouw verhalen komen de herinneringen weer terug. Het was een jaar in mijn leven wat ik graag nog eens over zou doen. Veel stagegenoegen en goede aandacht . Maar vooral Maak er een feestje van .
    Groetjes GertJan.

  2. lieve myrthe, wat een verrassing jouw mooie en lieve kaartje voor mijn verjaardag. Alle kaartjes kwamen te laat maar jouw kaartje lag keurig op maandag in de bus. We hadden een heel gezellige dag. Jenneke had heerlijk gekookt waar we allemaal enthousiast over waren. Lorelei belde dat ze niet komen kon omdat ze wat ziek was; maar Jenneke belde haar en stelde v00r om haar met het autotje op te halen. Dat lukte gelukkig en Boudewien reed mee. Zo waren er 4 kleinkinderen n.b.
    Het is telkens weer leuk om jouw berichtjes te lezen; maar soms lukt het mij weer niet en moet ik Jenneke erbij halen ,zoals vandaag ook.
    Ik krijg de indruk dat je je al aardig thuis voelt maar kan je het onderzoek dat je moet doen ook goed aan? en blijft het boeiend om dat te doen? Heb je al leuke contacten met de eige bewoners daar gekregen en kun je daar ook goede gesprekken mee voeren; of ben je daar te moe voor ? Ja, zo kan ik nog wel uren doorpraten. Maar ik stop en hoop gauw weer wat te laten horen van mij. Heel veel liefs, Oma.

Leave a Reply

Required fields are marked *.