Myrthe Sonneveld

It’s my lucky day

| 3 Comments

Nietsvermoedend loop ik vanmorgen van mijn hokje door de gangen van het Sehos naar de bloedbank om te kijken of mijn ELISA kits al zijn gearriveerd. Ik ben al aardig ingeburgerd en loop niet meer iedereen voorbij zoals vlak na mijn aankomst. Ik kan de mensen geen ongelijk geven, het is gewoonweg veel te warm om harder te lopen. Plotseling zie ik een enorme bilpartij voor me in een enorm strakke skinny-jeans. Ondanks het feit dat ik hier al meer dan 3 maanden ben en aardig wat rondingen voorbij heb zien komen word ik soms toch nog opgeschrikt door een enorme hoeveelheid ingepakt vlees dat door mijn gezichtsveld wandelt.

Aangekomen bij de bloedbank, blijken vandaag dan toch echt mijn ELISA kits te zijn binnengekomen! It is my lucky day! Al 3 maanden vraag ik elke dag bij de bloedbank naar mijn ELISA kits, dan wel of ze al besteld zijn, dan wel of ze verzonden zijn, dan wel of ze al op Curacao zijn, dan wel of ze al door de douane zijn, dan wel of ze al bezorgd zijn. Ja, het zijn afwisselende dagen hier.

Ik check de koelkast en ik kan mijn geluk niet op, daar liggen ze, 4 doosjes van R&D Systems. Één voor IL-10, IL-17, IL-23 en TGF-β, ze zijn er allemaal! De ELISA kits zijn ervoor om te de hoeveelheden cytokines (IL-10, etc.) in mijn patiënten en controles te kunnen meten in pg/ml. Het serum voor de ELISA kan worden ingevroren voor gebruik dus hier kan ik maarliefst 22 van de door mij gediscuteerde patiënten op testen. Voor mij is de kans dat ik ook echt studiepunten ga krijgen voor mijn onderzoek hier hiermee enorm vergroot.

De procedure van een ELISA duurt een paar uur. Suspensies toevoegen, incuberen, wassen, weer wat toevoegen weer incuberen, etc. Ik zal dus maandag pas de eerste van deze vier (IL-6 heb ik reeds gedaan) testen in gaan zetten.

Nu nog even een paar uur typen aan mijn verslag en dan is het tijd voor de vrijdagmiddagborrel bij W&W of Moon. Dit wordt gevolgd door het gebruikelijke uit eten gaan, luisteren naar live muziek bij Cabana en een dansje wagen bij Bermuda zodat ik morgen het bruin worden kan combineren met een dutje op het strand.

3 Comments

  1. )Parr imposant, n’est plus simplement errer fou changer votrte communauté Community hall pplus
    tôt.

  2. Samsung streamlined its mobile SDK also, released a new version of its intelligent Television SDK, and updated its
    enterprise SDK.

Leave a Reply

Required fields are marked *.