Myrthe Sonneveld

Acda en de Munnik

| 0 comments

Vandaag zwem ik mijn dagelijkse baantjes van Cabana beach via Wet&Wild en Mambo naar Lions Dive en terug. Als ik voorbij Mambo zwem hoor en zie ik Acda en de Munnik. Ik hoorde het al op Dolfijn FM, ze zijn aan het soundchecken want vanavond treden ze op bij Mambo. Als stagaire kunnen we al voor 40 naf naar het concert!

Maar eerst is het tijd voor de borrel bij Wet&Wild want het is vrijdag. De hele week hard gewerkt, al mijn samples heb ik getest in het lab op 5 verschillende cytokines. Mijn begeleider uit Nederland, Maarten, was er 3 dagen en heeft me goed geholpen zodat ik nu denk dat ik mijn verslag af kan maken. Een geruststellend gevoel nu mijn lokale begeleider twee weken op vakantie is.

Na de borrel eten we bij Jan. Jan past dit weekend op een enorm groot en chill huis met 3 honden en een wild zwijn. Dit wilde zwijn, genaamd Barbie, bevindt zich – precies zoals het hoort volgens menig kinderboek – achter in de tuin in een modderpoel met een houten hek er omheen. Terwijl Jan heerlijk eten staat te koken in de enorme keuken zit ik met Wouter en Madelein in de jacuzzi met een Bright/ice tea wederom te genieten van het heerlijke leven op Curacao. Voor het eerst sinds mijn verblijf hier op het eiland zie ik dat er iets gerecycled wordt, al het overgebleven eten gaat naar Barbie.

’s Avonds terug naar Mambo voor het optreden van Acda en de Munnik. Op het strand lekker meezingen en dansen. Naast een cd met salsamuziek komt er in Nederland zeker een cd van Acda en de Munnik om terug te denken aan Curacao.

Het moge duidelijk zijn, op Curacao kan alles, niets is te gek. Ik wil nog lang niet naar huis. Het is dat ik mijn lieftallige vriendje graag weer wil zien (en m’n familie en vriendjes ook wel hoor) maar anders was ik zeker langer gebleven.

Nu snel slapen want over 9 uur vlieg ik met Coen naar Bonaire.

Leave a Reply

Required fields are marked *.