Myrthe Sonneveld

Wasserette

| 0 comments

Ik heb hier geen wasmachine. Dat betekent dat ik op mijn post-wacht dag op mijn Vlaamse Gazelle naar de wasserette in Edegem fiets, mijn stuur behangen met plasticzaken vuile was. Van Anthe had ik al gehoord dat ik hier geen wasmachine heb en dus heb ik een boel kleren meegenomen die eigenlijk weg kunnen. De meeste was gaat dus naar de goede doelen kerstactie van het UZA in plaats van naar de wasmachine. In de wasserette vul ik onder toeziend oog van twee Vlaamse oma’s trommel nr. 4 met mijn was. Een scheut Carrefour wasmiddel erbij, €4,- in de muur duwen en jawel, mijn was begint te draaien. Ik voel me net als in een Amerikaanse film als ik op een tafel die dienst doet als strijkplank mijn was rondjes zie draaien. Gelukkig zit er een klok op de wasmachine en weet ik dus precies wanneer het klaar is, stel je toch eens voor dat mijn (schone!) was gestolen wordt!

’s Middags fiets ik op de mountainbike door de vals platte weilanden onder toeziend oog van een waterig zonnetje, wat is het mooi hier! Ook hier heeft de ANWB fietsroutes uitgezet, er is zelfs een kapelletjesroute waar ik een stuk van mee pik als ik de Abraham Hansroute fiets.

Aan het eind van de middag begin ik toch wel te merken dat ik van wacht ben geweest, ik ben opeens zó moe! Gelukkig heb ik mijn hele Sex and the city dvd box meegenomen dus kan ik lekker in mijn bed vrouwenproblemen kijken tot mijn nieuwe huisgenoot Marjolein thuis komt. Vanavond vroeg naar bed.

20111204-163219.jpg

Leave a Reply

Required fields are marked *.